bla bla bla

En sekund där igår kändes allt som vanligt, du och jag. Jag vill inte att det ska vara du och jag, absolut inte. Men jag hatar att du fortfarande har makten att såra mig utav bara helvete, det värsta är väl också att du gör det ganska enkelt, det räcker ju med att jag ser er tillsammans så vill jag skrika, gråta, slå dej, gömma mig eller bara visa upp att här är jag hur fan kunde du välja bort mig? Det som är hemskt är att jag försöker förneka det, för jag har ju gått vidare, väl? jag har aldrig varit i en sådan här situation förut, hur länge får man vara sårad?
Det har gått flera månader nu och jag försöker verkligen att inte bry mig och visst det funkar vissa dagar, andra inte. Men det är svårt med tanke på att se er gör att det blir en sådan där dag som jag mår hemskt, dock utan att visa det. För varför skulle jag klaga och tycka synd om mej själv när ingen annan gör det?

.

.

bajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajsbajs

jag är trött på livet, jag orkar inte mer. Vad har det tagit åt mig, jag har blivit typ halvalkis samt halvt rökare och går ner mer å mer i vikt. Mitt minne strejkar, min mens strejkar, jag beter mej knappt som en människa längre. Jag har upptäckt att jag blivit bra på att titta på folk och se ut som jag är superintresserad av vad de har att säga, men seriöst i 8 fall av 10 har jag inte en aning om vad de sagt till mig.

suck

projektarbetshelvetet

det är färdigt, så färdigt som i helt färdigt! Jag är glad men jag önskar att jag kunde säga att jag är lättad, men det är jag inte, det är fortfarande supermycket kvar i skolan så förvänta er inte att jag ska agera levande än på ett par veckor.

suck

men helgen ser lovande ut: fest torsdag, fest fredag och fest lördag

love

en helt vanlig söndagkväll

lalala han dissade mej...visst egentligen borde ja inte ta d så hårt han sa att han inte kände sig fräsch å så, å hade ja inte kännt mej fräsch hade ja ju dissat honom..men ändå tar jag detta hårdare än va jag borde, speciellt eftersom han bara disade att gå en promend med mig

suck, jag och mina dumma känslor.

men det värsta är väl att ja inte vill vad jag vill alls, men om du hoppade upp och ner av glädje bara för att du fick se mig skulle ja ju inte klaga.

tjing*


mmm

på med sololja, ut och steka

mums på det här vädret*

tillbakablick

för att titta tillbaka på hur gårdagen faktiskt såg ut ska jag göa en liten resumé:

Det började med att J kom och hämtade upp mej vi åkte då och hämtade upp JE åkte vidare mot maxi där jag och S panikköpte strumpbyxor, haha, sedan vidare för att hämta upp A och sedan åka mot det kära födelsedagsbarnet L. Det var trevligt folk där, även att många åkte som inte ville gå på studentfesten. Vi åt kladdkaka, grädde och hallon tills vi sprack haha sedan klämde vi ner lite chips på det i samband med alkoholhaltiga drycker wohoo! Det var väldigt trevligt med massa prat, både väligt oseriöst och väldigt seriöst! S visade upp steg till ett friskis pass till en låt och det var självklart stampa med leroy danserna. Skratt var en given återkommande faktor i det hela!
Vidare mot partystället där A o L fick vända som var dumma nog att inte ha leg med sig, jag visade stolt upp mitt rosa kort, vakten sa hmmm ä du tillräckligt gammal? jag dumförklarade honom! Det var prat, dans, öl och studentsånger för hela slanten, kära A tyckte nog att ja va lite väl het så han spillde ut ett glas med iskallt vatten på mina ben.

Annars en mkt mkt mkt trevlig kväll, som jag faktiskt minns förvånansvärt mycket av. Även om jag kanske väljer att glömma bort att jag typ snodde allt kebabkött på M's pastakebab och att jag faktiskt missade stolen och satte mig på golvet istället på matstället efteråt (även om mina misstankar leder mot att A drog undan solen för mig hmm)

jag längtar dock efter att få prata med J eftersom det alltid är lika roligt att påminna varandra om saker som faktiskt inträffade haha

tjing*

lalala

ja lyckades för en gång skull att inte bli så där totalt borta pga av alkohol happyface

å roligt som fan var det också, så sköön stämmning studentlåtar efter studentlåtar och alla dansade rumporna av sig!

bäst av allt var dock efter då J slog till A lite lätt på huvudet och han lipar satan och går hem haha

tjing*

usch

jag har insett att jag har latinprov idag, skulle egentligen haft det för fleeera veckor sedan, men ojdå vad jag glömde...det kommer nog gå lika sugigt som historiaprovet gick igår, suck.

feeeeeeest ikväll wiiii

tjing

jag och mina döda fiskar..

jag är trött och godissugen

fest imon happyface

inte min dag idag..

som om inte allt annat var nog så fylls det på hela tiden med nya hemska saker...

ja behöver en cigg


tråkigt

ingenting går som jag vill idag, det är skitjobbigt!

ska ta en promenad som förhopningsvis rensar upp hjärnan på mig

*

fan

ge mej fredag, ge mej alkohol, ge mej ett dansgolv 

även om det bara är för en kväll,
även om det bara är för några timmar,
även om jag vet att problemen kmr tillbaka

så är det där ni kommer hitta mig som lyckligast

kalla det tragiskt eller va fan du vill,
men jag orkar inte bry mej mer


jag

jag är rädd för mig själv, eller kanske snarare vad jag är kapabel att göra. Jag har förlorat all min tillit till både folk i allmänhet och mig själv. Jag vågar inte lite på vare sig känslor eller vad folk säger längre. Jag vet att det är du som förändrade mig genom att bete dej på ett totalt oacceptabelt sätt, men varför är det ändå bara jag som lider i det långa loppet. Eller är det så att du liksom jag byggt upp en fasad som du visar uttåt men att du egentligen är ångerfull och ville inte alls bete dig på detta sätt? vi kanske är likare än vad jag trodde du och jag? hur kommer det sig att jag, offret i det hela, ska behöva anpassa mig? jag tycker att det är orättvist och oacceptabelt om jag inte visste bättre skulle jag tala om det för dig också, men jag vill inte bli hatad, jag orkar inte mer. Det räcker att tvivla på sig själv så pass mycket att man gråter sig till sömns var och varannan natt. Jag har aldrig förut haft problem med att ta skit, det har bara sjöljts av mig som ingenting, men jag har någonstans, någongång förvandlats till en blödig liten sak som inte längre vet hur jag ska ta hand om mig själv. Det finns inte så mycket att skylla på tyvärr, jag önskar att jag kunde förneka det. Men till och med jag har kommit till en punkt då jag mest av allt skyller på mig själv.

Jag vill inte vara hon som alla tycker synd om, jag slåss varje dag för att inte bryta ihop offentligt.

suck

dumma känslor. dumma dator. dumma allt.

waaaaay to much..

det blev för mkt av det goda igår ^^ jag och J lyckades iallafall vingla hem på våra cyklar inatt, vi är väldigt bra hon och jag!!

puss*

...

jag har tröttnat och jag har tröttnat på ALLT! irriterande bröder, skitsnack, rykten, projektarbete, föräldrar, mat, skolan, högskolor, viktiga papper, bråk, tjafs, min dator, mig själv, godis, sömnproblem, tvtider, fett, otränade kroppar, stök, hatobjekt, ALLT!

min lista kan göras lång, men jag tröttnade på att skriva den.

!

minnen

har varit ute på en långpromenad med kära J, alltid lika trevligt stt prata igenom festkväller och påminna varandra om vad som faktiskt hände. Det var helt underbart roligt faktiskt i lördags.

Mer av sånna kvällar tack!

tjing*

lalala

en liten update på min helg:

lördag:
öördag:åhh så kul vi hade det, jag dansade så jag hade träningsvärk. Jag å J drack konstigt nog inte för mycket, det kanske tillåme blev alldelels lagom den här gången?? haha men en supertrevlig kväll va det iallafall och jag tänker faktiskt fortsätta köpa cigg med pussar för det visade sig bli jävligt billigt då hehe

söndag:
Var ute i K med JJ, JC, I och M. Det fotograferades, röktes och skrattades i massor. Ni ä helt fantastiska! Sånna dagar borde man ha fler av.

idag:
Har varit och handlat åt min stackas mormor, vi ska hem till henne sedan för att fira morfar. Tråkigt, hade egentligen behövt plugga men men. Har även konstaterat att jag borde inte tänka så förjodat för det är bara jobbigt för mig själv. Ska nog höra av mig till J nu, vi har inte haft en chans att prata av oss sen i lördags haha

kan det vara så hemskt att vi leker med varandras känslor eller är det fortfarande bara jag?


Girls Night Out

Efter en lång natt med fyllekörning på M och F ska det bli superhärligt att glömma alla bekymmer för en kväll och bara dansa rumpan av sig. Det blir förfest hos kära M med lite random folk fast först av allt ska jag hem till J för att fixa iordning mej. Tyvärr kan vi nog ha för mycket sprit för vårt eget bästa, men va fan d ä ganska kul :D

Å vet ni?
Man ska leva varje dag som om det vore den sista'

vi ses på dansgolvet va?

tjing*

??

jag vet inte var jag har dej
jag vet inte vart jag vill ha dej
jag vet inte vart jag har mej själv ens juu

det enda jag vet är att så här vill jag nog inte ha det

meen nu väntar duschen

tjing*

glädjeskutt

visst är sms det absolut underbaraste man kan få? speciellt när de är oplanerade och kmr från människor man verkligen inte förväntade sig dem. Även om de förvrider hela ens värld så är just det där lilla plingeling ljudet av inkommet sms totally amazing.

fast sedan börjar ju funderandet och där är jag helt lost

tjing*


en sekund

i en sekund där trodde jag att det var borta. att jag hade varit nojig över ingenting. att jag hade fånat mej. men ack vad fel man kan ha ibland,

jag står kvar på ruta 1 å jag vet inte hur jag kommer vidare


dålig karma?

ja måste ha gjort nått riktigt hemskt i mitt förra liv eller något, för det här jävla skitlivet är ju knappt så man står ut med. Skulle bara vilja veta va jag har gjort för att behöva ta all denna skit?


?

jag vet inte var jag har mig själv framförallt vet jag inte var jag har dig

folk säger att vet man inte var man har sina känslor, har man inga

stämmer det? eller är det bara en undanflykt...


jag vet bara att
just nu tar jag mig
fram genom livet på
knäsvaga ben och
med darriga fingrar*





tråkonsdag

det regnar ute...REGNAR..eller man kanske borde vara glad över att det regnar, det hade ju varit mycket värre om det hade snöat. Men jag är inte en sådan där människa som nöjer mej med att det kunde varit värre, nej nej, det ska vara bäst. Vädret är inte bäst just nu. Jag vill ha sol!!

neej nu ska jag äta toast å dricka kaffe

tjing*


btw ja glömde nämna att jag ska hämta ut mitt rosa plastkort idag, happyface



♥  ♥  ♥


plugg, plugg, plugg

nej nu har jag minsann tröttnat på att plugga, det är ju bara fööör tråkigt, dock älskar jag känslan när man är helt färdig med något.

nu ska jag sätta mej i solen med en kopp kaffe och en brownie, mums



p.s fan ja fick dricka mitt kaffe inne istället för solen gick in i ett jättemoln...suck..

en liten tanke

Varför umgås man inte mer med folk som man tycker om? Är det stolthet det handlar om? Rädsla? Jag kan bara bli sååå trött på det. Men alltså egentligen har jag ju säkert 20 människor jag skulle kunna ringa och bara prata me eller ta en fika, fast förståss tänk om man blir dissad, tänk om människan svarar nä jag kan inte. Pinsamt eller? Shit nu kan man inte titta på den människan mer. Nä jag förstår inte det här, herregud människor vi måste umgås mer med varandra. Men det känns som en sådan där typisk svensk grej att inte umgås, för tänk om man som tjej bara skulle ta en fika me en kille, vart leder inte det tankarna till? Speciellt om man bor i en liten skitstad där det känns som alla vet allt om alla.

Trams

du gör mej knäsvag*

tudiluuuu

måndag

Min dag idag har varit ganska fantastisk, jag har lyckats göra (nästan) färdigt 2 uppgifter till skolan, har hämtat ut min söta studentmössa, hämtat mina bröder från fritids och tränat.

Jag är ganska fantastisk när jag vill, synd att ja inte vill så ofta bara haha.

så imorgon tänkte jag även ge mej ut på en långpromenad om solen är framme, känner att ja har lagt träning och vardagsmotion på hyllan alltför länge nu, måste ju få fram någon slags beach kropp inför Malta och sommaren.

love*

lalala

jag fortsätter vara sådär supermegaduktig och åker å tränar me J..

herregud sånna här dagar skulle man ha fler av

tjing

typ

idag har jag hämtat min studentmössa :D

btw ja ä typ coolast i världen när ja kör bil*

tjing


applåd till mej

Jag är såå himla duktig idag, tänkte bara berätta det för er :)

tjing*

lov?

Detta skulle kunna betraktas som ett härligt påsklov, en hel veckas ledighet framför mej. Men näää skulle inte tro det för ja har typ 500 skolarbeten att göra känns det som så detta kommer bli som en skolvecka utan lektioner. Ganska tragiskt faktiskt.

även om brownies till frukost dock piggar upp oerhört mycket*

kyss

mums

tänkte bara meddela att mina brownies (d visade sej att ja va en jävel på att göra sådana) ä det godaste som finns å nu är ja officiellt beroende av dom..

mums*

tjing

vår..

men allvarligt, vart tog den underbara solen vägen som fanns här igår??

nää jag ska gå å tröstäta brownies..synd bara att ja måste baka dom först..

tjing'

efter en stunds funderande

Jag har kommit fram till att jag bjuder på i fredags...jag tänker bara se det som en väldigt rolig grej..helgen har varit lugn massa myspromenader me J..allmännt trevligt..

bästa kommentaren på länge:

å du vet ju va pappa säger om rödhåriga / T

livet är ganska underbart iallafall <3

feeest

igår var det fest...å helvete vad vi festade också...man kan lugnt säga att ja å J va på g...meen tyvärr blev det väl lite för mycket av det goda, det vill säga jag kommer kanske ihåg halva kvällen som mest. Meen kul var det, och visst jag gjorde nog ett par misstag här och där men va fan spela roll egentligen? Jag lär ju knappast vara den som skämt ut mej mest någonsin på fyllan..och jag gjorde ju folk glada med vad som hände iallafall..

"Man kan ha roligt utan alkohol, men varför chansa?" / A

tjillevipp

En dag..

Jag blir inte klok på mej själv...just nu befinner jag mej i en situation i mitt liv där jag inte känner igen mej själv...Jag glömmer saker, tappar bort saker, tar dagen som den kommer, gör dåligt ifrån mej i skolan...VAAARFÖR???? ja haar ingen aning..ja lever för helgerna...hemskt nog så känns det som spriten är det enda som tar bort mitt bekymmersveck i pannan...å det värsta är väl inte heller mej själv..ja vet inte var jag har annat folk heller...d känns som jag just nu vandrar runt i livet med knäsvaga ben å längtar efter fredagskvällarna...

tragiskt men sant...

jag har iallafall fått ett avslut på ett tidigare liv...det är nästan värt en applåd..

tjing

RSS 2.0