nyårsfest nån?

Japp då var det återigen detta problem som kommer år efter år (nä de var en stor fet lögn, jag har de senaste åren firat nyår me P) men detta år letar jag å min kära J efter en ordentlig nyårsfest att börja det nya året och det nya livet med :D

Så nån som vill ha 2 snygga singlar på sin hejjdundrande nyårsfest??

Vi är öppna för (nästan) alla förslag ;)

puss


p.s nä ja mår inte dåligt över att vara dumpad, även om många tycker att jag borde det...Men hallå, jag är ju också superwoman! Jag ser ingen anledning till att ligga hemma och gråta, jag menar det kommer ju inte göra att jag får honom tillbaka...fast frågan är om jag fick chansen skulle jag ens vilja ha honom tillbaka??

dumpad

så totalt...han har hittat en ny tjej som han är kär i..mår jag dåligt? ja, det gör jag, samtidigt inte...Det är hans förlust inte min, han kan ju tro nånstans att hon är bättre än jag. Men det är hon inte!

Ska jag vara riktigt ärlig, det är ganska skönt att vara av med honom, jag behövde vara hans mamma alldeles för mycket..

Å visst han vill att vi fortfarande ska vara bästissar, jo men visst, undrar va din nya tjej tycker om det..SVIN!

mitt största problem just nu är att hitta en nyårsfest där jag kan använda min nya, aldeles underbart fina klänning, supa mig full och jo men hångla me ett par killar me skulle ju inte vara helt fel ;) J kanske har nåt på G.

Å tro mig, efter 2 år ska det bli så fruktansvärt kul å ägna mig åt min favorithobby ordentligt igen, att FLÖRTA, finns det något roligare??


puss

ändrat mig

nä jag har ändrat mig jag mår inte als illa av henne fö hon är perfekt å sånt, finns fler såna än hon (typ jag), jag mår illa av henne för att P verkar vara lite smått intresserad av henne, fattar ni en x år yngre tjej. Och han saknar mig inte ens, hans mamma typ saknar mig mer än  vad han gör..

ja måste ha sex

puss

en kväll

okej, I admit, jag gillar att hålla kolla, jag gillar att hålla koll på folk å att hålla koll på..hmm...allt..Mitt namn är typ Organiseraren "hon med koll" Jagvetallt. Så i allt mitt spaneri har jag lyckats lokalisera P's stalker. Jag tänker inte lämna ut henne (än, hehe) och jag kan även erkänna hon får mig att må illa, varför kan man fråga sig? jo för att hon verkar ha det här perfekta livet, ni vet det vi alla tjejer drömmer om. Hon ser bra ut, hon tar snygga egobilder (som hon desutom kan redigera bra i PS), hon har många kompisar, men allt det här utan att vara bimbo..How is that even possible?? Å nu är hon dessutom ute efter min pojkvän? Eller det sist nämnda kan jag inte stå för att det är sant (min P är bra på överdrifter) men nu har denna stalker kärleksbekymmer. Vilket genast leder mig till frågan, är det min P hon pratar om då?

Aja i vilket fall som helst borde hon passa sig för jag kommer hem snart ^^

puss på er

resfeber

hahaha...jag åker hem denna veckan..och jag kan säga att det är blandade känslor om det hela..

det var allt jag hade att säga ikväll

god natt på er

hat

Hat är ett stort ord, eller inte stort snarare kraftfullt. Jag skulle kunna säga att jag hatar. Speciellt nu, speciellt ikväll efter att P stolt berättat om sin heta stalker som vill dra in honom i garderober på varje fest. Fast när han insåg att jag varken blev svartsjuk eller arg utan att han fick mig att gråta genom att säga det så va hon helt plötsligt inte så het, och hn va hel plötsligt bara jobbig.

Ha precis diskuterat med min älskade väninna J, hon är bra. Vi kom fram till att man borde lete lite bättre efter en stänga av känslor knapp så man an må bättre...Nån som hittat nån än? ni får gärna skriva en liten kommentar om var den sitter i så fall.

Ja skulle nämligen så gärna vilja bara dumpa P, gå vidare och må bra med mig själv. Jag vill inte vara kär i honom längre, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte..men det är inte så lätt att sluta.

puss på er

harmoni, en härlig känsla

Idag känner jag mig väldigt harmonisk, vet inte varför, men jag känner mig inte ens arg. P fick inte sitt körkort idag...kan han ha det svinet..ne det va nog lite väl aggressivt av mig att skriva så, men jag vet inte. Det är det värsta med mig, de här senaste veckorna har jag inte hafrt nån aningen om någonting, vanligtvis har jag koll på allt. Man kallas ju inte superwoman för inget herregud (tack C, ja tror det va du som började med det)

Men nu ska ja dra mig tillbaka och fredagsmysa lite

over and out

jul jul jul

Efter en ganska agressiv start på denna blogg går jag nu över på nånting med hög mysfaktor: JULEN

ja menar hallå vem älskar inte julmusik (å den som inte gör det vill jag ha ett långt samtal med)

Idag har jag till och med bakat pepparkakakor, dom kanske inte smakar så gott, men det luktar jul i hela lägenheten <3

tänk om man va ledig från jobbet med imorgon..vilket önsketänkande..jaja..

god natt

arg

jag är så himla arg på p, så arg, så arg, så arg. Och varför är jag arg..Jo för att han blir arg på mig för minsta lilla ja säger som råkar vara fel, ja visst han må ha sagt att han eventuellt dumpar mig när jag kommer hem. Men varför är han arg på mig för det? fast duktig som är ha jag allvarligt funderat på att dumpa honom när jag kommer hem.
Fast å andra sidan vet jag inte vad jag håller på med när jag tänker så..han är ju min P, bara min P det ska va vi för alltid å ett stort fett bröllop, barn om några år...ni vet hela happy ending grejen..
Jag blir inte klok på mig själv i de här tankarna, vadå han vill dumpa mig..ja är det bästa som har hänt honom, om han var minsta lilla smart så borde han göra allt för att hålla fast mig så jag inte försvinner för honom.. 
Men han är ju inte smart, han är ju precis som han vill för livet går ju enligt honom ut på att vara sig själv, även om det innebär att aldrig passa in i livets olika tillfällen eller att mixa 17 olika klädstilar, eller att skaffa långt hår, eller vara precis som P är..inte kunna baka, laga mat, leta ordentligt efter saker, tvätta, städa noga (jo det kan han faktiskt, om han vill, men han vill aldrig)...Men sen har vi ju också den underbara sidan, kramaren, tar hand om mig när jag gråter, följermig hela vägen hem om det är mörkt ute (även om det är -10 grader och snöstorm), vet att jag tkr bäst om pussar i nacken, värmer mig när jag är kall (vilket jag oftast är), pillar sådär alldeles underbart i mitt hår, låtsats att han förstår när jag har nått tjejproblem...
meen jag vet inte, just nu vill jag bara hångla med nån annan kille och känna hur det känns...typ...

tjillevipp 

att avsluta kapitel

Nu de senaste dagarna har jag funderat en massa. Å det mesta jag funderat över är jättejobbigt, oh jag kan bli så arg på mig själv när jag tänker vissa tankar. Ja funderar på att göra slut med P när jag kommer hem, inte för att jag inte älskar honom utan elt enkelt för att det för mitt liv enklare, för då kan jag göra vad jag vill med mitt liv . Åka med tjejkompisar och se världen med mera, för han vill plugga vidare (oj här kom det en stor ledtråd, men okej jag erkänner jag går sista året på gymnasiet) och han vill plugga vidare direkt. Jag har alltid varit bombsäker på att det vill jag med, men nu har tankarna kommit, finns det inget roligare jag kan göra? å det finns det ju. Men jag skäms när jag säger det här men tanken har slagit mig "om P blir känd i framtiden då och jag dumpar honom"..ja ni hör ju själva, vadå ytlig. Men kan man inte lösa det hela på så sätt att vi blir tsms om nårra år..jag har ingen aning, dels har jag aldrig för varit i sånna här situationer. Man får väl helt enkelt erkänna att livet går vidare, även om jag mycket väl kan tänka mig P som pappan till mina barn.
USCH jag tycker sånt här är jobbigt.  Å det är ju inte bara P jag säger hejdå till då heller, det är ju hela hans familj och härliga släkt, men jag borde ju sluta fundera på detta nu, för det löser ju sig när jag kommer hem.

jag blir galen på mig själv

så därför ska jag gå och dra ett täcke över huvudet nu, för jag ska jobba imorgon..

att må dåligt

det är inte kul, absolut inte. Jag skulle väl kunna påstå att jag hatar att må dåligt. Jävla P. Det roliga är att han har inte dumpat mej men ändå känns det som deet..skitjobbigt jag vet inte vad jag ska göra ritigt. Men det är väl bara att härda ut, det finns inget ont som inte för något gott med sig. Men jag kommer defenitivt sakna hans varma famn.

tjipp å nyp i stjärten <3

en bra dag

Idag var en bra dag, jag överlevde jobbet (jag till och med gjorde jobbet bra). Dagens drog var..(trumvirvel)..JULMUSIK finns det något härliggare??? Det är det absolut bästa med julen, bara gå omkring och nynna med i låtarna, för vid det här laget i ens liv kan man ju dem alla. Jag har varit fröken superduktig idag med och fixat massa julklappar, det var lite skönt faktiskt. Jag är ledig imorgon (därav detta sena inlägg) så då ska jag ge mig ut i den stora staden och hitta lite fler hade jag planerat.

Let it snow, Let it snow, Let it snow

god natt

kväll en gång till

Jag tror jag lider av en egenpåhittad kvällsjuka..jag mår kasst på kvällen, känner mig alldeles febrig och dan och vill bara gå och dra ett täcke över huvudet. Eller så kanske det beror på att jag befinner mig här istället för det som är "hemma" (fast det vet jag ju knappt vad det är heller) men jag skulle må jättebra i P's famn. Även att han är ett svin. Usch kan man bara sluta älska någon sådär? Tydligen, jag har iallafall inget bättre svar på det.

Men nu ska jag ta och låta min kvällsjuka få bestäma och gå och dra ett täcke över huvudet

god natt

å dumma klocka

jag hatar att min klocka inte vill funka ordentligt, men lösning håller på och fixas. Är riktigt astrött efter att ha jobbat hela dagen och nu måste jag få i mig nått i magen för kroppen börja visa tydliga tecken på energibrist (typ man blir förbannad på att en liten klocka går 1 h för fort) men det löser sgi bara man får i sig lite mat.

men nu ska jag ta tag i mitt liv och gå och få i mig maten också

tjipp

mitt i livet mitt i natten

Jag hatar att jag ska jobba i morgon kan jag ju bara berätta och jag hatar det för att det känns som att jag håller på att få feber, min kropp mår inte bra när jag har feber så därför borde jag gå och lägga mig nu.
Men jag måste ju skriva ett mejl till P iallafall, man kan undra varför egentligen, för det är ju knappt så att han svarar på de jag skickar, men jag vet iallafall att jag hade velat att han skickade så jag gör väl samma sak mot honom antar jag.

nej, nu säger jag till mig på skarpen att gå och lägga mig och då är det bäst att lyda

ciao

Mitt i livet

Detta är min blogg och den handlar om mig, mitt liv & alla andra. Jag har bloggat förut, men jag kände att jag kunde inte skriva allt jag ville för fel personer läste den bloggen så det som skiljer dem åt är att här skriver jag av mig mina tankar utan att nämna några namn, tidpunkter eller platser. Bara så att ni vet.

Men jag kan ju berätta lite om hur det ser ut för mig här mitt i livet. Ni har ju förmodligen redan listat ut att jag är svensk, för jag skriver ju faktiskt på svenska. Jag befinner mig inte i sverige just nu, men jag saknar min P hur mycket som helst (för övrigt så funderar han på fall han ska dumpa mig när jag kommer hem för att jag jobbat för mycket på sistone och är iväg nu och han vet inte fall han vill ha förhållande längre, men det är en annan historia som vi tar en annan dag)

Har varit iväg från sverige ett bra tag nu, kan inte säga att jag saknar det (förutom P då) men jag vill ändå komma hem för att avsluta en massa kapitel i mitt liv hema i sverige innan jag ger mig iväg på annat, så jag sköter min nedräkning via min nyligen öppnade medicinburk när den är slut är jag hemma igen, med andra ord det tar ett tag till.

nä nu ska jag rusa

ciao

RSS 2.0